Catalog » VUODEN 2018 UUTUUDET! »
News   Ordering Information   Shipping Conditions   Contact Us   Company introduction   
My Account
Categories
 
Information
 
Contact Us
Manufacturers
 
We accept
 

Previous  Browse category 2018-2019 UUTUUDET!  Next

VALKOINEN LILJA

 34.88EUR 

VALKOINEN LILJA
Click to enlarge

 Anastasia Rein

Lilly on aina tuntenut olonsa ulkopuoliseksi, vaikka asuukin yhdessä maailman suurimmista kaupungeista, Lontoossa. Silti tytöstä tuntuu ettei ole koskaan kohdannut ketään, joka täysin ymmärtäisi häntä. Lillyn eriskummallinen perhe koostuu hänen uraintoisesta äidistään Annista, isäpuolestaan Nickistä ja hänen neljästä sisaruksestaan, unohtamatta tietenkään Lillylle kaikista läheisintä ihmistä, hänen isäänsä Giliä. Lilly on nuoresta tytöstä asti rakastanut isänsä tarinoita, joita hän kirjoittaa Deverauxin kuningaskunnasta. 

Etenkin yksi satu on lumonnut Lillyn lapsesta saakka ja se on kertomus Deverauxin nuorista rakastavaisista. Isä ei kuitenkaan ole koskaan kertonut tarinaa Lillylle loppuun saakka eikä suostu kirjoittamaan sitä osaksi hänen Deveraux-kirjasarjaansa. Lilly haluaa enemmän kuin mitään muuta selvittää tuon kauniin rakkaustarinan päätöksen, jonka vuoksi hän matkustaa mielikuvituksessaan Deverauxin upeille niityille aina kun se on mahdollista. 

Lillyn sydän halajaa hänen kirjailija-isänsä Gilin romaanien sivuille kaukaiseen ja salaperäiseen Deverauxiin, joka on hänen mielestään maailman taianomaisin kuningaskunta. Pian Lilly huomaakin olevansa kahden maailman risteyksessä; sadunhohtoisen Deverauxin, jonne Lilly haluaisi vain paeta ja arkisen Lontoon, joka on Lillyn todellisuus. Kun Lilly eräänä päivänä löytää itsensä kirjaimellisesti isänsä kirjan sivulta merkillisen nuoren riistanvartijan ja hänen sutensa seurasta, on tytön aika kysyä onko tämä totta vai tarua?


ISBN 9789515796288
ISBN 978-951-579-628-8
Koko ja laajuus: A5, (nid.), n 280 s.
Julkaisuajankohta: 2018


Kirjailija Anastasia Rein:

"Olen Anastasia Rein, historiaopiskelija, haaveilija ja kirjailijanalku. Olen kirjoittanut jo ennenkuin osasin kirjoittaa, sanelemalla satuni äidilleni, joka kirjoitti ne ylös puolestani. Kun viimein osasin itse kirjoittaa, sepitin lukuisat muistivihot täyteen satuja ja piirroksia lukuisista tarinoistani. Yläasteikäisenä voisin sanoa kirjailijanurani kunnolla alkaneen, sillä silloin loin ensimmäisen version Valkoinen lilja -romaanistani. 

Kirjoittaminen on aina ollut minulle keino paeta todellisuutta omaan mielikuvitusmaailmaani, jossa voin antaa todellisten ajatusteni ja ideani näkyä tarinoideni muodossa. Rakastan sitä tunnetta, jonka kirjoittaminen antaa minulle sekä sitä, että näen oman työni jäljen suoraan edessäni lukiessani valmista tekstiä. Olen aina ollut kiinnostunut historiasta ja etenkin tarinoista ja elämäkerroista, joita onnekseni olen päässyt lukemaan historian opintojeni ohessa. Kuitenkin rakkaus kaunokirjallisuuteen oli se, joka sai minut valitsemaan historian opinnot. Mikä olisikaan parempi keino oppia luomaan fantasiakirjallisuutta, kuin tutustua maailmaan läpi eri aikakausien ja vuosisatojen. 

Olen syntynyt Pohjanmaalla ja kulkenut monen mutkan, kaupungin ja kylän kautta asumaan Helsinkiin. Tällä hetkellä asustelen Vallilassa yhdessä avopuolisoni ja kanimme kanssa. Perheeni asuu myös lähellä minua, joka on minulle tärkeä asia. Pidän niin monesta eri asiasta, etten voi niitä alkaa edes luettelemaan. Kuitenkin jos minun pitäisi mainista niistä yksi, se olisi ehdottomasti eläimet. Lukeminen kuuluu kirjoittamisen lisäksi vapaa-aikaani. Lempikirjailijoitani ovat muun muassa Stephen King, Jane Austen ja Kaari Utrio."

 

 

Availability: Not yet published

This product was added to our catalog on Tuesday 16 January, 2018.
Back  
Quantity:
Customers who bought this product also purchased
 
SALAISUUKSIA DELOBRIANDISSA
SALAISUUKSIA DELOBRIANDISSA
KOKONAINEN
KOKONAINEN
OLEMASSA OLEMATTA
OLEMASSA OLEMATTA
NÄKYMÄTÖN
NÄKYMÄTÖN
ÄITIYDEN SYNTYMÄ(PÄIVÄT)
ÄITIYDEN SYNTYMÄ(PÄIVÄT)
JUMALAN VANGIT
JUMALAN VANGIT
Currently viewing:  VALKOINEN LILJA 

Languages
 
Finnish Swedish English
Shopping Cart
 
0 items
Manufacturer Info
 
Other products
Login
 

Email Address

PasswordForgot Password?


Register

Tell A Friend
 
 
Tell someone you know about this product.
Notifications
 
NotificationsNotify me of updates to VALKOINEN LILJA
NetSHOP Pro -verkkokauppa