Wednesday 27 May, 2020
News   Ordering Information   Shipping Conditions   Contact Us   Company introduction   
My Account
Categories
 
Information
 
Contact Us
Manufacturers
 
We accept
 

Shipping Conditions
  Toimitusehdot 1.1.2018 alkaen
1. Rekisteröityminen
1.1. Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee: 
a) rekisteröityä kuluttajana  Universal Press OÜ:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot. 
b) Antaa suostumuksensa, että 
Universal Press OÜ rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä.Universal Press OÜ:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia.Universal Press OÜ sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille. 
1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus
2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun verkkokauppa on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei 
Universal Press OÜ:lla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat
3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on www.tornikustantamo.fi -verkkokaupassa. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). Universal Press OÜ pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Toimituskulut määräytyvät lähetyksen koon ja painon mukaan sekä huomioiden kansainvälisen toimituksen tuomat rajoitukset. 

3.3. Alennetuista tuotteista ei myönnetä kuponkialennuksia.
3.4. Kuluttajien ja niiden asiakkaiden hinnat ovat näkyvissä veroineen verkkokaupassa. Verokanta on Viron ALV (käibemaks) 9 %. Yritys ja yhteisöasiakkaille toimitukset ovat EU-myyntiä, ALV 0 %, jos asiakkaalla on voimassaoleva verotunniste ja se on annettu tilauksen yhteydessä.

4. Toimitus
4.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika yhdestä viiteen (1-5) työpäivää.
4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä.Universal Press OÜ toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.
4.3. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Universal Press OÜ on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
4.4. Suomessa toimituksista ja laskutuksesta vastaa Universal Press OÜ.
4.5. Toimitusta varten asiakkaan on annettava yksi toimiva suomalainen matkapuhelinnumero, mihin tulee postin toimitusilmoitus.

5. Maksuehdot
5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:
a) Lasku. 
Universal Press OÜ toimittaa tilaukset ensisijaisesti laskulla. Mikäli epäillään väärinkäytöksen mahdollisuutta, niin Universal Press OÜ:lla on oikeus kieltäytyä toimituksesta.
b) Postiennakko. Universal Press OÜ ei periaatteessa käytä postiennakkoa. 

6. Palautukset
6.1. Asiakkaalla on oikeus palauttaa vialliset tuotteet, jotka ovat selkeästi käyttämättömiä.
6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu @unipress.fi   - ENNEN tuotteen palauttamista. Universal Press OÜ antaa palautusohjeet.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio
8.1. Rekalamaatiot on tehtävä viivytyksettä osoitteeseen: asiakaspalvelu @unipress.fi tai postitse osoitteeseen Universal Press OÜ, Box 3041, 10504 Tallinn, Estonia 

9. Ylivoimainen este (Force majeure)
9.1. Universal Press OÜ ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Universal Press OÜ:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Universal Press OÜ:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. Lisäksi tuote voi olla pysyvästi tai tilapäisesti loppunut.

10. Riitojen ratkaisu
10.1. Tähän verkkokauppaan sovelletaan Viron lakia. Mahdolliset riidat käsitellään Harjun maaoikeudessa Tallinnassa.
10.2. Käytettävä kieli on suomen, englannin, ruotsin tai viron kieli. Oikeuskäsittelyssä viron kieli.
 

 

Continue

Languages
 
Finnish Swedish English
Shopping Cart
 
0 items
Login
 

Email Address

PasswordForgot Password?


Register

Specials
 
ISÄ JA POIKA
ISÄ JA POIKA
29.43EUR
29.37EUR
View all Discount Products
Bestsellers
 
01.NÄKYMÄTÖN
02.ÄITIYDEN SYNTYMÄ(PÄIVÄT)
03.KAVERINI HANDE
04.KUVIA JA PEILIKUVIA
05.LAHJALAPSI ON KIROSANA
06.OLEMASSA OLEMATTA
07.NOLLASTA SATAAN
08.PAHAT KETUT
09.VALKOINEN LILJA
10.VALKOINEN SATEENVARJO JA MUITA TAJUNNANTILOJA
NetSHOP Pro -verkkokauppa